Over mij

Hoi, welkom en wat leuk dat je een kijkje komt nemen in de webshop, huisje vol speelgoed! Mijn naam is Zoë, getrouwd en mama van twee prachtige jongens! Werkend in de kinderopvang en al een lange tijd interesse in duurzaamheid en bewuste keuzes voor de wereld en het milieu. Tijdens mijn werk en de opvoeding van ons zoontje ben ik achter bepaalde keuzes gekomen die mij er toe hebben gezet een eigen webshop te openen.

 

In de loop der jaren heb ik mijn visie voor speelgoed en verzorgingsmaterialen ontwikkeld. Hierbij ging mijn voorkeur uit naar duurzaam en open einde speelgoed. Diverse natuurlijke producten zoals hout, silicone, rubber en stof kwamen hierbij aan bod. Het belang van open einde speelgoed zag ik enorm in de ontwikkeling van een kind, zo kan een kind hier enorm zijn fantasie in kwijt, kan er oneindig mee gespeeld worden en kunnen er de mooiste creaties mee gemaakt worden.

 

Ook de verzorgingsproducten zie ik graag 100% natuurlijk, dit omdat wij geen verzorgingsproducten wilde gebruiken, voor ons kindje, waar allerlei chemische stoffen in zouden zitten.

 

Zo is langzaam huisje vol speelgoed uitgegroeid tot een assortiment wat volledig bij mijn visie past. Alles wat aangeboden wordt is volledig mijn 1e  en bewuste keuze. Zo is ook mijn motto: Alles met een bewuste keuze ontstaan.

 

Alle bestellingen worden door mijzelf met liefde verpakt.

 

Ik hoop dat jullie verrast zullen zijn met de producten die in de webshop aangeboden worden en hier veel plezier van zullen hebben.

 

Liefs, Zoë