Waarom ecologisch & duurzaam?

Ecologisch en duurzaam staat beide voor zo min mogelijk belasting en zo veel mogelijk verbetering van het milieu, de mens en economie. Als dit alles willen wij in balans hebben, zodat we de aarde niet uitputten.

Reactie plaatsen

Reacties

Christel
2 jaar geleden

Namens mijn zoontje van 17 maanden over het blokmes: Waaauw! Hij vindt het fantastisch om zijn eigen banaan te snijden en peuzelt alles daarna op.

Services ook wauw! Er was iets mis met mijn product en kreeg kosteloos een nieuwe, mooi ingepakte, thuisgebracht!

Lisanne Hendriksen
3 jaar geleden

Erg blij met mijn gewonnen bijtring! Is nu favoriet bij mijn zoontje van 4,5 maand met de tandjes in opkomst

Priscilla
3 jaar geleden

Laatst een bestelling geplaatst, en ik kon het dezelfde dag al ophalen. De kinderen waren er ontzettend blij mee, dus dat maakt mij als moeder natuurlijk ook heel erg blij 🥰 ik kom hier zeker terug!!

Nienke Hofman
3 jaar geleden

De octopus hebben we als kraamcadeautje gehad. Het cadeautje was ook erg leuk ingepakt/verstuurd door Zoë. Ons zoontje van 2 maanden vindt dit een leuk knuffeltje en kan inmiddels met de tentakels spelen. Leuk om te zien!

Nicole
3 jaar geleden

Super goede en fijne service! Luistert ook echt naar de wensen van de klant en komt met uitbreiding van het assortiment!

Marianne
3 jaar geleden

Zandsetje, kiepwagen en shovel besteld. Zo heb ik een hele toffe set. Het ziet er mooi uit en is heel stevig. Mijn zoontje speelt er graag mee.
Top product!

Solveigh Keijdener
3 jaar geleden

Een mooie kiepwagen en shovel besteld van bioplastic. Heel tevreden. Het was ook netjes verpakt, werd snel bezorgd, en goede communicatie.

Melissa van Beele
3 jaar geleden

Wat super leuk, trots op jou en wat een fantastische producten 👌😍